Breaking

duminică, 6 iulie 2014

Stranduri si piscine in Craiova in 2014

Daca sunteti din Craiova si doriti sa va racoriti la un strand sau o piscina, iata ce posibilitati va ofera orasul Craiova in vara anului 2014:


Strandul Hanul Doctorului
Strandul Hanul Doctorului dispune de un bazin foarte mare cu apa incepand de la mica unde copii se pot balacii linistiti si mergand pana la medie unde adultii pot practica inotul.

Strandul dispune si de un bar acoperit aflat in mijlocul bazinului.

Este situat la iesirea din Craiova, pe drumul spre Aeroportul Craiova. Zona Plai, iesirea spre Bucuresti.

Este deschis zilnic intre ora 09.00 si 20.00 iar pretul unui bilet de intrare este de 10 lei, incluzand si locul pe sezlong.


Strandul Laguna Albastra
Strandul Laguna Albastra este deschis intre orele 09.00 si 20.00 si este situat in zona Ciuperca langa stadionul tineretului.

Laguna Albastra din Craiova dispune de un bazin mare pentru adulti si adolescenti, sezlonguri, dar si de vestiare si plaja.

Intrarea costa 10 lei pentru adulti si 8 lei pentru copii.


Piscina Valencia
Piscina Valencia este localizata la iesirea din Craiova spre Pitesti , la km 9 (vis-a-vis de Skoda), in incinta Il Capo Tour Craiova.

Dispune de 3 piscine : una de 1000 mp , una medie de 300 mp si o piscina de mici dimensiuni pentru copii. Piscina are spatiu propriu de parcare cu o capacitate foarte mare ce confera piscinei un plus de confort.

Pretul biletului este de 15 ron pe zi si include vestiare, dusuri, jacuzzi, sauna, sezlong si parcare .
Copii sub 6 ani au intrare gratuita .

Este deschis zilnic de la ora 09.00 la 21.00









----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Strandul Isalnita
Strandul Isalnita este situat la iesirea din Craiova spre Severin  - zona combinatului chimic. Dispune de doua bazine, 3 baruri si sezlonguri.

Pretul biletului de intrare este de 15 lei pentru adulti si de 10 lei pentru copii sub 14 ani. Strandul Isalnita este deschis zilnic intre orele 09.00 si 20.00.




Piscina acoperita Helin
Helin surprinde publicul craiovean prin punerea la dispozitie a unei piscine acoperite ultramoderne, cu un ambient occidental de lux, care ofera posibilitatea organizarii de petreceri private, cure de relaxare, dar si a lectiilor de inot cu instructori profesionisti. Are in dotare sauna, jacuzzi, dusuri, muzica si bar, toate pentru completarea unei atmosfere de vis.

Adresa:
Zona Aeroport Craiova, Str. Aviatorilor Nr.10

Telefon:
0758.46.00.46
0251.46.00.46

Program zilnic:
08-23

Preturi si tarife:
Copii pana la 12 ani, 3 ore / zi -- 15 lei
Adulti 3 ore / zi -- 30 lei
Adulti program intreg -- 50 lei
Abonament lunar -- 350 lei.

2 comentarii:

Spune-ti parerea despre firma de mai sus sau despre informatie.