Breaking

miercuri, 16 iulie 2014

Protect NPG - Firma de paza si protectie Craiova

Paza

Protect NPG - Firma de paza si protectie Craiova


Descriere firma:
Firma Protect NPG din Craiova este o firma de paza si protectie, monitorizare si interventie, alarma, supraveghere video, servicii integrate de securitate si sisteme de efractie.

Servicii complete pentru siguranta ta
Obiectivul principal al companiei de securitate PROTECT NPG este să depașim în mod constant așteptările și să facem ca deciziile în cea ce privește securitatea să fie cât mai ușoare. De aceea, PROTECT NPG se angajează să fie o soluție de securitate cu servicii complete pentru siguranta ta.


Informatii despre firma:

Adresa: Craiova, Str. Frații Golești, Nr. 12

Telefon: 0251 212 161
Fax: 0251 453 704
Apel de Urgență: 0251 933

CONTACT ONLINE
E-mail: contact@protectnpg.ro
        tehnic@protectnpg.ro

Site: http://protectnpg.ro

Extra:
Firma de Paza si Protectie PROTECT NPG  este o prezenta noua pe piata serviciilor de securitate, care dispune de Dispecerat ce este avizat de catre INSPECTORATUL DE POLITIE AL JUDETULUI DOLJ  si coordonat de catre un Director Tehnic care este avizat de catre A.R.S.S. conform legislatiei  in viguare detinind licenta sa efectueze activitati de: proiectare, instalare, modificare sau intretinere a componentelor sau sistemelor de alarmare impotriva efractiei si aduce un plus de profesionalism si  calitate folosind cele mai noi echipamente de securitate.

Gaseste Protect NPG Craiova pe harta

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea despre firma de mai sus sau despre informatie.